Emmi Heikkinen

Olen opiskellut Helsingin yliopistossa pääaineenani kotieläinten ravitsemustiedettä. Opintojeni alusta asti olen tiennyt haluavani työskennellä tulevaisuudessa lemmikkien ravitsemuksen parissa. Kandidaatin tutkintoni tein aiheesta rasvat koirien ravitsemuksessa ja pro graduni käsittelee kypsennyksen vaikutusta koiranruuan sulavuuteen. Opintojen ohella olen työskennellyt ja kerännyt arvokasta kokemusta muutamalla kotimaisella lemmikkien ruokia valmistavalla yrityksellä tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin parissa.

Haluan tarjota lemmikkien ravitsemusneuvontaa täysin puolueettomasti ja tämänhetkiseen tutkimustietoon perustuen. Lemmikin oikeanlainen ravitsemus on tärkeää ja parhaimmillaan se edistää niiden hyvinvointia sekä auttaa parempiin suorituksiin kilpakentillä. Tarkoitukseni on auttaa lemmikin omistajia ruokkimaan koiransa ja kissansa mahdollisimman terveellisesti, mutta samalla jokaisen arkeen sopivalla tavalla. Vaikka ravitsemus on tiedettä, niin sen käytännön toteuttamisen ei tarvitse olla vaikeaa.

Omaan nelijalkaiseen perheeseeni kuuluu valkoinen länsiylämaanterrieri Tarmo, parsonrusselinterrieri Lysti sekä neva masquerade Kitty. Koirien kanssa harrastan pääasiassa agilityä sekä rally-tokoa. Kissoja kasvatan pienimuotoisesti, joten niiden kanssa tulee käytyä myös ajoittain näyttelyissä.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää lemmikkisi ruokinnasta!

 

Yhteistyökumppanit

Y-tunnus 2894775-7