TÄYTÄ ESITIETOLOMAKE

 Palvelut

Osta tästä!

Ravitsemusneuvonta ja yksilölliset ruokintasuunnitelmat

Oikeanlainen ravitsemus yhdessä riittävän liikunnan kanssa on lemmikin hyvinvoinnin perusta.  Ammattilaisen laatima ruokintasuunnitelma takaa, että lemmikki saa varmasti kaiken tarvitsemansa. Ravitsemusneuvonnan ja ruokinnan suunnittelun pohjana käytetään tämänhetkistä tutkimustietoa sekä kansainvälisiä ravitsemussuosituksia.

Ravitsemusneuvonta 45 min alk. 69€  

Ravitsemusneuvontakäynnillä käydään läpi lemmikin ruokavalio ja tehdään siihen tarvittavia muutoksia.

Ravitsemusneuvonnassa valitaan sopivin ruokavalio lemmikille ja lasketaan tarkat annostukset aktiivisuustason ja lihavuuskunnon mukaan. Käynnin aikana kartoitetaan myös mahdollinen lisäravinteiden tarve. Ravitsemusneuvontaan tullaan yhdessä lemmikin kanssa. Neuvontakäynnille valmistaudutaan pitämällä ruokapäiväkirjaa viikon ajan ennen varattua aikaa.

Ravitsemusneuvonnasta saadaan apua esimerkiksi:
 1. oikean ruokavalion valintaan
 2. painonpudotukseen
 3. allergisen lemmikin eliminaatiodieetin toteutukseen
 4. lisäravinteiden valintaan
 5. urheilukoiran palautumisen
 6. uuden pennun ruokintaan

 

Ravitsemusneuvonta sopii lemmikeille, jotka syövät pääasiassa täysravintoja, eikä niiden ruokavaliota koosteta alusta lähtien itse. Yksinomaan raakaruokaa tai kotiruokaa syöville suositellaan laajemman yksilöllisen ruokintasuunnitelman laatimista.

Yksilöllinen ruokintasuunnitelma 60 min alk. 185€

Yksilöllisellä ruokinnan suunnittelulla pyritään varmistamaan parhain mahdollinen ruokavalio lemmikille, jotta se saa päivittäin kaikki tarvitsemansa ravintoaineet oikeissa suhteissa.
Ruokintasuunnitelman tekoon kuuluu noin tunnin mittainen aloitustapaaminen, jossa kartoitetaan lemmikin tarpeet tulevaa ruokavaliota varten. Lemmikki otetaan mukaan tapaamiseen. Tapaamisen jälkeen suunnitellaan ruokavalio, joka lähetetään omistajalle noin viikon kuluessa. Ruokintasuunnitelmaa tehdessä lasketaan tarkasti, että lemmikki saa varmasti kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Valmiin ruokintasuunnitelman mukana tulee myös ohjeet tarvittavista lisäravinteista ja niiden määristä.

Ruokintasuunnitelma laaditaan asiakkaan toivomusten mukaan esimerkiksi raakaruualla, kuivaruualla tai kotiruualla.

Ammattilaisen laatima yksilöllinen ruokintasuunnitelma on tarpeellinen ainakin seuraavissa tilanteissa
 • raakaruokinta, kotiruokinta
 • tiineen ja imettävän nartun/naaraan ruokinta
 • isokokoisen koiranpennun ruokinnan suunnittelu
 • kilpakoiran ruokinnan suunnittelu
 • erilaiset ruokintaperäiset sairaudet

 

Täytäthän esitietolomakkeen ennen tapaamiseen saapumista. Lomakkeen löydät tästä.

 

Ruokintasuunnitelman voit tilata tällä hetkellä Mustin ja Mirrin (Espoo Suomenoja, Lahti Laune), Murren Murkinan (Helsinki Pukinmäki, Espoo Mankkaa, Vantaa Tammisto) tai PetBrosin (Nurmijärvi) kautta. Mustiin ja Mirriin voit varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta tästä tai ottamalla yhteyttä myymälään. Murren Murkinan ajanvaraus suoraan myymälöiden kautta. PetBrossilla olen tavattavissa jokaisen viikon perjantaina tai erikseen sovittuna myös muulloin. Petbrosille voit varata ajan olemalla yhteydessä minuun tai suoraan PetBrosiin puh. +358 50 317 2400 tai info@petbros.fi

Ruokintasuunnitelma tai ravitsemusneuvonta on mahdollista tilata myös ilman tapaamista, jos välimatka ei salli paikanpäälle tuloa. Etäsuunnitelmissa yhteys suoraan minuun emmi@carnin.fi tai +358 40 820 6811.

Palveluiden hinnat ovat myymäläkohtaisia.

 

Yrityksille

Carnin tarjoaa koirien ja kissojen ravitsemukseen liittyviä asiantuntijapalveluita myös yritysten käyttöön.

Ravitsemusneuvonta- ja ruokintasuunnitelmapalvelut osaksi yrityksen palvelutarjontaa

Tuotekehityskonsultaatiot rehualan yrityksille

 

 

Muut palvelut

Luennot

Koirien ja kissojen ravitsemusaiheiset luennot toiveiden mukaan. Esimerkiksi rotuyhdistyksille, seuroille tai alan oppilaitoksille.